Life Quality Project Srbija

Savršena forma (Perfect shape)

(KROZ DINAMIČKI SISTEM)

KATERINA GERMANI

 

Autorka je diplomirala Nauku pokreta na Univerzitetu u L’Akvili u Italiji. Posvetila se proučavanju i studiranju različitih disciplina koje su usmerene ka održavanju drevnog odnosa između ljudskog bića i njegove/njene prirode.

 

Kroz svoja istraživanja ona je proširila svoja znanja o alternativnoj terapiji, kao i tradicionalnim metodama iz različitih kultura. Njeno iskustvo u oblasti pokreta i fizičke obuke kreće se preko poznavanja različitih borilačkih veština (Džiu džicu, Tai či čuan i kurseva Samoodbrane čiji je i instruktor), orijentalnih terapijskih tehnika (Šiacu, Či gong i Tao pokreta za zdravlje i vitalnost), kao i zapadnih metoda kao što su: Limfna drenaža, Lečenje Bahovim kapima i IRECA energetska tehnika.

 

Ona sada uči i predaje ove discipline u Studijima pokreta u Italiji i inostranstvu. Vrlo često je pozivana u inostranstvo da predaje svoju metodu. Provela je nekoliko godina učeći mišićnu fiziologiju i kinetiku, a trenirajuci sa dr Markom Santelom, tehničkim konsultantom u metodi Perfect Shape.

 

Kroz knjigu, autorka nam pokazuje kako da na nov način budemo u interakciji i slušamo svoja tela. Pored specifičnih indikacija koje prate svaku lekciju, autorka otkriva put ka važnim i relevantnim uvidima koji proizilaze iz ove metode, noseći nas preko pukog fizičkog iskustva do sve daha naše sopstvene duše…To je kao da naše srce, fokusirajući se na sopstvene napore, postepeno otkriva nov put ka Duši. Ishrana, disciplina uz pravilno korišćenje Pažnje, Namere i Posvećenosti jesu ključni koncepti za otvaranje vrata naše svesti i naše unutrašnje snage, a koji će nas voditi ka novom dijalogu sa našim telima i skladnom razvoju svakog mišića. Tako smo u mogućnosti da u potpunosti uživamo u najvećem poklonu koji nam je dat: Životu.

Srpsko izdanje knjige nalazi se u pripremi za štampu i uskoro će biti objavljeno.

perfect_shape

Leave a Reply