Life Quality Project Srbija

Ko su organizatori Ireca kursa?

 

I.R.E.C.A. institut (Istituti de Ricerca sull’ Energia Cosmica Applicata) trenira predavače različitih nacionalnosti i nudi kurseve širom sveta, oni takođe rade na tome da  se razmene iskustva i informacije kako bi metoda nastavila da se razvija.

 

Neki od organizatora su odlučili da ulože malo svog slobodnog vremena da bi ponudili ovu mogućnost svima onima koji žele da je prime. To znači da je sve što je potrebno dobra volja; nikakva stručnost nije potrebna, niti je ono što mi nudimo forma terapije. Zbog svoje uravnotežujuće prirode, ova tehnika može da se koristi na dnevnoj bazi, kao prirodna potpora našim energetskim centrima. Ova tehnika ne služi da bi zamenila bilo kakvu neophodnu medicinsku dijagnozu ili tretmane, ali je preporučljiva kao efektna podrška tokom ozbiljnih bolesti. Ireca je uvek bez bilo kakvih štetnih posledica.

 

Danas mnogi od organizatora rade kao profesionalci u zdravstvenim ustanovama (kao doktori, psiholozi, terapeuti, psihoterapeuti, itd.), ali većina praktikanata su ljudi koji su jednostavno zainteresovani da poboljšaju kvalitet svog, kao i života drugih ljudi.