Life Quality Project Srbija

O IRECA kursu i njegovim prednostima

 

Način prenošenja energije sa IRECA tehnikom je jedan vrlo koristan alat koji nam omogućava da kanališemo energiju koristeći energetske centre u terapeutske svrhe.

Univerzum je jedinstven entitet sastavljen od različitih manifestacija energije i sve što u njemu postoji je u konstantnom pokretu. Ljudska bića, kao Jedno sa univerzumom, jesu deo ovog procesa. Mi smo deo ove energije, ali i pod njenim uticajem. Voda, vazduh i hranljive materije su samo neki od elemenata koji nam omogućavaju život. Međutim, ljudsko telo ima neke suptilnije potrebe za drugim formama energije, koje su takođe neophodne za naš rast i razvoj. Jedna od njih je i energija koja se koristi u IRECA tehnici.

Zbog neravnoteže prouzrokovane našim načinom života naše telo počinje da gubi svoje samoregulativne mehanizme. Vremenom se pokreću degenerativni procesi koji dovode do nastanka neke hronične bolesti. Naše telo je izloženo stalnim napadima agresije iz nase životne okoline i prinuđeno je da konstantno reaguje na razne agense. Energetski centri u našem telu su deo vrtloga koji dozvoljava ulazak i cirkulaciju energije. Svaki centar odgovara drugačijem sistemu našeg tela i njegovih organa. Kada energetski centri dobiju odgovarajuću energiju, oni je distribuiraju u skladu sa svojim kapacitetom i onda naša tela, u skladu sa sopstvenim mogućnostima, inteligentno koriste ovu energiju.

Ova metoda ne isključuje, niti zamenjuje medicinske tretmane. Ona je alat koji daje zadovoljavajuće rezultate, a i odličan dodatak za bilo koji drugi tretman.

Prednosti ove metode, često budu vidljive u veoma kratkom vremenskom periodu, već nakon prve primene.

Molimo vas da konsultujete odeljak Najčešća pitanja (FAQ) za dalje informacije.

 

Ko može imati korist od Ireca kursa?

Ovaj kurs je namenjen svakome ko želi da unapredi svoje zdravlje i pomaže sebi i drugima: terapeutima, lekarima, domaćicama, studentima, stručnjacima iz bilo koje oblasti itd.

 

Raspored Ireca kursa:

 

IRECA metoda je podeljena u 4 nivoa:

  • nivo 1 i nivo 2: trajanje 12h ili jedan vikend
  • nivo 3 i nivo 4: trajanje 8h ili jedan vikend.