Life Quality Project Srbija

Udruženje LIFE QUALITY PROJECT Srbija

 

Life Quality Project Srbija sjedinjena sa Life Quality Project International-om, neprofitna je, nepolitička i nereligiozna organizacija.

Njen cilj je da omogući efikasna sredstva za postizanje višeg stanja svesnosti, kao i da poveća kvalitet našeg života.

Udruženje LQP nam omogućava da dosegnemo odgovore na naša najfundamentalnija pitanja o evoluciji ljudske rase i promoviše razvoj našeg istinskog dobrostanja u fizičkom, mentalnom, materijalnom i spiritualnom domenu.

LQP promoviše razvoj prijateljstva, trezvenosti, edukacije, profesionalne i ljudske etike, kako bi se pristupilo jednom harmoničnijem životu.

Ova organizacija predviđena je za sve osobe spremne da prime Znanja proistekla iz nauke i tradicije koja nastoji da podigne kvalitet života.

LQP promoviše viziju čoveka posmatranog kao samorazvijajućeg subjekta, koji je nadaren kreativnim i neponavljajućim mislima, a spreman da nađe odgovore u skladu sa svojim vremenom, sopstvenim sposobnostima i mogućnostima.

Kursevi nastali u okviru ovog projekta slede viziju čoveka, koristeći nauku i tradiciju, a pokazali su se kao izuzetno korisni putokaz ka ostvarenju fizičkog, mentalnog i spiritualnog blagostanja. Postoji širok asortiman kurseva od npr. terapije smehom do naučnih metoda, kao i tehnika oblikovanja tela, a sve su stvorene sa najvećom pažnjom, namerom i posvećenošću drevnog znanja poteklog od njihovih stvaralaca.

 

Moto:  „Ono što činim nije samo za mene samoga, već i za dobrobit drugih”.