O nama

Udruženje LIFE QUALITY PROJECT Srbija

lqp

Life Quality Project Srbija sjedinjena sa Life Quality Project International-om, neprofitna je, nepolitička i nereligiozna organizacija. Njen cilj je da omogući efikasna sredstva za postizanje višeg stanja svesnosti, kao i da poveća kvalitet našeg života.

Udruženje LQP nam omogućava da dosegnemo odgovore na naša najfundamentalnija pitanja o evoluciji ljudske rase i promoviše razvoj našeg istinskog dobrostanja u fizičkom, mentalnom, materijalnom i spiritualnom domenu. LQP promoviše razvoj prijateljstva, trezvenosti, edukacije, profesionalne i ljudske etike, kako bi se pristupilo jednom harmoničnijem životu.

Ciljevi Life Quality Project-a:

  • Da sačuva i podrži potragu za globalnom vizijom života kroz ujedinjujuće i dubinsko znanje, koje prevazilazi sve segmente umetnosti, nauke, religije i filozofije.
  • Da traži, proučava i brani kulturne modele usmerene kao podizanju kvaliteta života čitave ljudske rase.
  •  Da stvara, kroz učešće i saradnju svojih članova, program nazvan „Projekat kvaliteta života”, čiji je cilj da se promovišu istraživanja i razvoj asocijacija, fondacija, institucija, kompanija, firmi, biznisa, škola, individua i grupa koje rade da bi doprinele evoluciji individua i celokupnog društva.
  • Da stvara nove proizvode, usluge i ideje i da dalje promoviše stvarne promene u pravcu poboljšanja kvaliteta našeg života.
  • Da pronalazi nove polaznike koji su posvećeni tome da se stvori globalna i harmonična vizija naše egzistencije.
  • Da stimuliše sve ljude kroz sva polja i profesije, kao što su učitelji, instruktori, edukatori, kao i oni koji rade u poljima posvećenim unapređenju zdravlja.

Da bi postigao ove ciljeve Life Quality Project odobrava priloge koji se smatraju adekvatnim, tradicionalne ili alternativne discipline, koje nauka i tehnologija mogu da omoguće.

Ova organizacija predviđena je za sve osobe spremne da prime znanja proistekla iz nauke i tradicije koja nastoji da podigne kvalitet života. LQP promoviše viziju čoveka posmatranog kao samorazvijajućeg subjekta, koji je nadaren kreativnim i neponavljajućim mislima, a spreman da nađe odgovore u skladu sa svojim vremenom, sopstvenim sposobnostima i mogućnostima.

Kursevi nastali u okviru ovog projekta slede viziju čoveka, koristeći nauku i tradiciju, a pokazali su se kao izuzetno korisni putokaz ka ostvarenju fizičkog, mentalnog i spiritualnog blagostanja. Postoji širok asortiman kurseva od npr. terapije smehom do naučnih metoda, kao i tehnika oblikovanja tela, a sve su stvorene sa najvećom pažnjom, namerom i posvećenošću drevnog znanja poteklog od njihovih stvaralaca.

„Ono što činim nije samo za mene samoga, već i za dobrobit drugih”.