Life Quality Project Srbija

Važna je želja da uradimo nešto za sebe.

IRECA tehnika je vrlo jednostavna i prezentovana na način koji je dostupan za razumevanje svima. Suptilna energija mira sa kojom radi Ireka i koja se stvara tokom njenog praktikovanja, kasnije se širi na prostor u kojem živimo, na našu okolinu i bližnje.

Ireka je sasvim prirodna veština, poput gravitacije.

Ako ne verujete u gravitaciju, ispustite tenisku lopticu – ona će ipak pasti. Tako je i sa Irekom – ona je automatska, ne zahteva verovanje i deluje kod svakoga. Svako može da nauči da bude prisutan i vešto koristi svoju Pažnju i Nameru, sa ciljem da pomogne sebi i drugima.

Niko ne kaže da je rad na sebi jednostavan, jer on zahteva i vreme, i posvećenost, i energiju, i novac.

Ali kada vidimo prvi rezultat to nam daje krila da nastavimo dalje.

I.R.E.C.A. ima kompleksno ime (Istituto di Ricerca Sull’ Energia Cosmica Applicata Institut za Istraživanje i primenu kosmičke energije), ali je u svojoj suštini vrlo jasna tehnika koja od vas zahteva samo 5 minuta dnevne aktivnosti i vežbe. Ona ne iziskuje neobične položaje – sedi se na stolici, uspravno, sa rukama položenim na kolenima, zbog protoka energije. Možete je praktikovati svuda, nakon što prođete obuku.

Ireka je prirodna i nenaporna tehnika dubokog odmora. Uči se jednom, a koristi ceo život. Ona je veliki korak napred prema unutrašnjem miru, zdravlju, uspehu i sreći.

Ne možete je naučiti iz knjiga ili sa interneta, već samo od specijalno obučenog instruktora. Kurs se pohađa u grupi, u trajanju od dva spojena dana (1 vikend) i ima 4 nivoa.

Ovu spontanu tehniku najpre su prihvatili najkreativniji, a kasnije je, pošto je potpomognuta naučnim istraživanjima i dokazima o koristima, ušla i u škole, bolnice, firme. Danas je koriste sportisti, biznismeni, političari, menadžeri, kojima može biti posebno korisna zbog stresa kojem su izloženi. Ali je dobra i zbog nezahtevnosti same metode (može se izvoditi u prevozu, kancelariji, na pauzi za ručak, pred važan sastanak, ispit).

Kao energetska tehnika, nastala spajanjem više različitih tradicija, ona radi samo sa Pozitivnošću i sa Svetlošću i u celosti je protkana Ljubavlju. Taj duboki mir koji nam daje prisutnost kasnije prenosimo u aktivnost, da bi se ostvarila konekcija između intelekta i osećaja.

Ireka nam omogućava da se dubinski povežemo sa nama samima, koristeći ispravno Nameru i kanališući energiju tako da harmonizuje naših 7 energetskih centara ili čakri. Kada se povežemo sa sobom, stičemo jasno iskustvo da smo savršeni deo univerzuma i sa njime Jedno.

Leave a Reply